galerie21.nl

Met elektrische fietsen van de gebaande paden af

Elektrische fietsen hebben misschien een beetje een suf imago, dat is echter helemaal niet terecht. Want wat is er suf aan kunnen genieten in de natuur zonder continu buiten adem te zijn? Ik vind elektrische fietsen dus echt een uitkomst. En een geweldige uitvinding. Op elektrische fietsen moet je nog steeds trappen om vooruit te komen. Het motortje zorgt er alleen maar voor dat je een aanhoudend “voor de wind” gevoel hebt. Daar vind ik niks sufs aan. Elektrische fietsen zijn er in alle soorten en maten. Voor stadters, voor natuurliefhebbers, voor mama’s en papa’s en voor avonturiers. Er is dus altijd een fiets te vinden die bij jouw wensen past. En bij je budget.

Elektrische fietsen zijn niet goedkoop

Laten we eens beginnen met het geld. Elektrische fietsen geven ze niet zomaar weg, maar echt heel duur zijn ze ook weer niet. Zeker niet wanneer je het ziet als een investering in jezelf. Je wordt er immers altijd beter van. Door het fietsen op een elektrische fiets blijf je lekker in beweging, maar kom je niet uitgeput aan op de plaats van bestemming. Er zijn fietsen in verschillende prijsklassen, maar kies vooral de fiets die goed bij jou past. Pas dan heb je er veel plezier van én waar voor je geld.

Elektrische fietsen voor verschillende toepassingen

Zoals ik al schreef, kun je elektrische fietsen aanschaffen voor iedere denkbare toepassing. Wil je op de elektrische fiets naar school of naar je werk? Geen probleem. Wil je op je elektrische fiets de kinderen naar school of de kinderopvang kunnen brengen? Geen probleem. Wil jij met je elektrische fiets lekker de natuur in en lange fietstochten maken? Het kan allemaal. Er zijn zelfs elektrische sportfietsen te koop. Hierop zit je wat actiever, dat geeft je meer snelheid en dus haal je meer kilometers uit je fietstochtje.
Elektrische fietsen

Elektrische fietsen voor jong en oud

Denk je nog steeds dat alleen ouderen op een elektrische fiets stappen? Denk dan nog maar eens. Of ga eens langs een fietsroute naar een Middelbare School staan. Je zult zien dat het gonst van de elektrische fietsen. Dat is natuurlijk logisch, de scholieren houden op deze manier meer energie over om goed op school te kunnen presteren. En ze hebben ook nog puf voor buitenschoolse activiteiten. Voor ouderen zijn wel speciale fietsen beschikbaar, bijvoorbeeld met een extra lage instap. Zo kunnen ook de wat minder lenigen onder ons tóch genieten van een fietstochtje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 galerie21.nl

Thema door Anders Norén