galerie21.nl

Dicht bij huis op vakantie

We zitten nu volop in de December feestmaand. Tijd om je te vervelen is er in December niet zo heel veel maar de lange en saaie januarimaand komt er weer aan. Het weer blijft voorlopig nog koud en nat en de voorpret voor het vakantieseizoen kan alvast weer beginnen. Je kunt de Januari maand mooi besteden om je vakantieplannen alvast vast te leggen. Veel collega’s van je zullen ook hun dagen al gepland hebben en nu je nog keuze hebt is het plannen en boeken zeker een aanrader. Naast het boeken van een lange vakantie gaan steeds meer mensen 1 of meerdere keren per jaar een lang weekend weg. Tijdens de voorjaarsvakantie kan je normaal gesproken kiezen voor een mooie reis naar de sneeuw. Dit jaar is reizen naar de sneeuw in verband met de pandemie echter nog steeds maar beperkt mogelijk. Vakantie vieren in eigen land zal dit jaar naar verwachting wel weer mogelijk zijn en vroeg boeken is aan te raden. De zomer is bij uitstek de mooiste periode om vakantie te vieren in eigen land. De kans op mooi weer is dan het grootst.

Even weg in eigen land

Een weekendje weg wint steeds meer aan populariteit. Tussen de lange werkweken en de soms nog lang durende vakantie is het heerlijk dat je er even kort tussenuit kunt gaan. Ook in eigen land zijn er volop leuke mogelijkheden om er kort tussenuit te gaan. Uitwaaien aan de kust, van de natuur genieten op de Veluwe of genieten in een van de mooie steden die ons land rijk is. Online zijn er veel mooie aanbiedingen te vinden. Een altijd populaire bestemming is de Veluwe. Op de Veluwe vind je prachtige natuur in combinatie met leuke dorpjes en attractieparken. veluwe vakantiepark is een veel gekozen zoekopdracht om online een mooi park te vinden voor je vakantie of weekendje weg.

Als het allemaal weer kan

Naast de bestemmingen in ons eigen land zijn er nog veel mooie maar bij veel mensen nog onbekende steden te bezoeken voor je weekendje weg. Als we weer ongestoord en zonder al te veel beperkingen kunnen reizen dan is Polen zeker een aanrader om eens te gaan bezoeken. Krakau is de populairste bestemming in Polen onder de Nederlanders. Dit heeft vooral te maken met de aanwezigheid van Auschwitz in de nabijheid. Polen heeft echter nog vele andere mooie steden zoals Katowice, Warschau en Wroclaw. Moderne steden waar de prijzen nog heel aantrekkelijk zijn en je heerlijk kunt eten en drinken en je kunt shoppen in de vele winkelcentra. In nog geen 2 uur vliegen liggen ook deze bestemmingen binnen handbereik. De Januari maand kan dus straks toch een heel leuke maand gaan worden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 galerie21.nl

Thema door Anders Norén